Ne revine plăcerea de a vă invita joi, 11 octombrie 2018, începând cu ora 11:00, la Cercul Militar Național, la primul Workshop de Neurochirurgie, cu transmisie live din blocul operator, în sala de conferință, organizat de către Spitalul Militar Central.

Sperăm ca interviul care urmează să vă determine să onorați invitația noastră și să fiți martorii unei intervenții chirurgicale de rezecţie a unui segment tumoral cerebral prin utilizarea sistemului de neuronavigaţie, intervenție transmisă live.

Neuronavigaţia este utilizată în abordul leziunilor cerebrale situate in zone elocvente ale creierului, greu accesibile. Această tehnica este utila in tratamentul chirurgical al epilepsiei sau în intervenţiile chirurgicale în zona bazei craniere şi a şeii turceşti (sella), precum şi pentru prelevarea de biopsii şi terapie de intervenţie.

Mai multe detalii depre programul zilei, gasiți la http://www.zilelesuumc.ro/program/joi-11-octombrie-2018/ iar pentru înscriere la lucrările Conferinţei Anuale a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”, puteți accesa http://www.zilelesuumc.ro/inscriere/

Material video realizat de col. Oana Ciobanu, Daniel Iancu și Iulian Nastasache